Assalamulaikum ibu2. ada sesiapa pernah alami mslh mcm sy tak.buntu 6w 1d tapi saiz masih kecil

dah scan tapi saiz ukuran baru 4w. risau sgt☹️🙍🏻‍♀️

Assalamulaikum ibu2. ada sesiapa pernah alami mslh mcm sy tak.buntu 6w 1d tapi saiz masih kecil
4 Balas

Sy pun sama. Patutnye dh 9w tp scan baru 6w.. doc bg ubat kuatkan rahim. skrg ni tiap2 hari keluar darah coklat sikit. Tunggu masa utk repeat scan. Harap yg baik2 je 🥺

1y ago

sama lah sis. dlm kiraan 6w 1d. tapi bilal scan klinik swsta baru 4w ikut saiz. on off kluar mcm dlm gmbr dkt atas tu. apa pun kita brdoa semoga baby kuat kembang ckup sifat dn sihat.smga semua nya baik2 saja dn dipermudahkan Aamin🤲

Awk buat kiraan dari kalendar sendiri ke 6w? Sy pon mcm tu, kiraan sndri 8 mggu. Pergi klinik doctor scan n ukur baru 6mggu. Scan kantung masih kosong. Tggu lg 3 mggu

1y ago

iya sis sy ikut kiraan app ni. n hri tu ada pi klnik gvrmnt. kira sama. tpi gmbr ni sy scan di klinim swsta

saya pernah alami dulu, 6w tu awak kira sendiri ke,sbb kadang tak sama dgn kira kelendar sndiri?, biasa kalau pegi scan dr boleh tahu tarikh yg tepat.

Awak scan biasaa atau transvaginal scan eh?

1y ago

Ohh baikk2 thanks awak