saiz baby tidak membesar

Hai momies, ada tak yg ada masalah sama mcm saya. Saya dah pregnant 6w 5d, tapi saiz janin tidak membesar. Masih kecil mcm saiz 5w 4d.

3 Balas

Lari seminggu mcm sy, wktu scan usia 7w,.janin bru 6w...kalau masih ada hbeat, xde masalah..skrg sy dh 36w..cuma size kecik sikit la..berkembang sihat tp xsama dgn usia kndgn je dlm 1w++..kalau janin awk masih ada hbeat, jgn risau.,jaga elok2, mkn mknn bkhsiat..

3w ago

Heart beat

sis sye dulu ..baby 2 mnggu kecik dri saiz sye prngt..cnth sye dh prggy 8 week..tp baby 6 week somthing...tp doc ckp ok je...slgi xde bleeding..janin ok..ape semua...sis jngn risau ye...doa baik2..

3w ago

leganya sya dgn sharing awk. sgt memberi smgt kpd saya. smoga baby tetap sihat n selamat 😭🤲🏻

lari seminggu tu masih normal .. mungkin implantation lambat .. saya pun lambat seminggu .. scan 6w kalau ikut tarikh lmp dah 7w ..

4w ago

semoga betul lah. sbb saya risau sgt sbb doktor letak kemungkinan missed miscarriage 😭