Saiz janin tidak membesar

Hai momies, ada tak yg ada masalah sama mcm saya. Saya dah pregnant 6w 5d, tapi saiz janin tidak membesar. Masih kecil mcm saiz 5w 4d.

1 Balas

baby kecil lgi sis, xperlu risau .. lagipun beza seminggu je, melainkan beza lebih 2minggu, bru kena check takut kandungan xmenjadi ..

4w ago

okay sis mkn yg berkhasiat, kena ckup rehat tidur, kurangkan buat kerja yg berat2 ye .. sbb awal pregnant ni kandungan lemah lagii.. insyaAllah klau xde kluar darah atau spoting ape2, baby sihat ..