Bila nak ngidam niii

Dah nak masuk 5 bulan,masih mabuk2 eh...penangan anak pertama maybe🤨 disebabkan masih loya2,takde teringin apa2 lagi nihhh😐 tengok mommy2 lain ngidam macam2 ehh jelesnyeee...yg kita fikir makanan masih rse loya2 yeee😌 so masih x de ngidam pape... Ishhh tak boleh2..kena manfaatkan 9 bulan niii🤣🤣🤣 cepatlah anak ibuuu,nak ngidam apaaaaa😤😤😤

2 Balas

rilekkk. saya sampai dah bersalin baru ni la start ngidam mcm mcm sbb time pregnant mabuk teruk takde ngidam lansung sbb takleh makan 🤣

2y ago

HAHAHAHA YE KEEE.. ALAMAKK ORANG KATA,TIME NGANDUNG NI LA NAK MANJA NGADA2 LEBIH SIKIT..TP BELUM LG MASANYA YEE🤣🤣🤣

Sy dekat 7bln maseh muntah. tak ngidam ape pn. suami yg mengidam🤣🤣

2y ago

ha kan..sme la..suami yg mengidam...ishh😂