No mengidam

Normal ke ibu ngadung 7week xde alahan n ngidam 🤣#seriusnanya #firstmom #pleasehelp #ingintahu #firstbaby

2 Balas

sama lah kita.. kandungan 8week tp xda alahan n craving.. cuma kerap rasa lapar, tp control makan jg takut berat bdn naik mdadak🤭

10mo ago

kann.. sy pun mcm tu jgk.. pernah haritu mengeluh sebab lapar sgt tp xtau nak mkn apa.. smpai kakak sy bgtau klu lapar diam2 sbb dia pun auto rasa lapar bila dgr sy asyik ckp lapar2.. dah lah dia tgh diet 😂😂

baru lagi.. pnjg lg masa..