Dah minum susu yg ada folic acid perlu ambil lagi ke pil folic acid

Dah minum susu anmun yg ada folic acid.. ikut nutrition dia cukup 400 mg klu minum siang malam.. so perlu ke ambil lagi pil folic acid.. kandungan baru 5 weeks..

2 Balas

mesti amik dik. even sblm hamil dinasihatkan amik asid folik. boleh bertanya dgn doktor atau nurse & rajin2 lah membaca info kesihatan semasa mengandung ni. x rugi

perlu ambil. pil tetap xleh tinggal. sbb dlm mknn seharian kita pun still ad folic acid. terlebih tkpe jgn kurang