Susu dah ada folic acid.. Kena ambil folic acid pil lagi ke..

Kandungan baru 5 weeks.. Sebelum nie ambil folic acid pil je.. Nie baru nak start minum susu.. Tengok dalam susu dah ada folic acid.. Kena ambil folic acid pil lagi ke..

4 Balas

mesti amik, jgn dengar kata2 org yg cakap kalau makan vitamin yg diberi kk tu akan buat baby besar. asid folic ni penting utk mengelakkan risiko kecacatan janin

wajib ambik.pil folic acid jgn tinggal. terlebih tkpe sbb dlm pemakanan sharian kita pun ad folic acid

Perlu ambil. Consume je yg kk beri 😊

Sy ambil jugak ubat folic acid tu