Baby aktif

Dah masuk 3rd trimester ni, kalau baby aktif takde dah rasa macam comelnya…tapi dia punya kuat bergerak, menumbuk, menendang tu, aiyyoooo boleh rasa senak sampai nak termuntah pun ada juga 😅

3 Balas

Yepp. Habis tulang rusuk dia korek korek pundi kencing semua dia korek korek 😝😬 paling tktahn bila duduk dlm kereta dia main area pundi kencing.

2y ago

Hahah kan. Smpai2 rumah tu mcm xdan nak cabit seluarr sbb rasa nk terkencing sgt. Padahal baru je kencing sbbkan baby seronokk main kt pundi kencing kita tktentu arah dibuatnya 😂😂

Haha mmg gitu. Dktr ckp baik aktif drp xaktif. Bersyukurlah.

2y ago

Alhamdulillah. Ya, mmg bersyukur sis…

Hahaha memang menguji kesabaran. Moga dipermudah urusan ya mommy

2y ago

😬😬😬😬😬