Kandungan aktif

Hai mommies, saya baru masuk 24w tapi baby aktif sangat, menendang je dia, normal ke dah rasa kerap aktif pada minggu ni

5 Balas

normal.. baby sy pon suka bergerak2... kdg sampai sy kena duduk dulu x buat kerja bila dye aktif sgt tu..

samalah saya pun macam tu kadang kalau saya lapar dia punya kuat main bola tak boleh nak bawak bincang

Sama sis! Kdg2 masa nak tido wktu malam dia asyik berdancing kt dlm tu… hehe. Alhamdulillah .

ruang tgh luas. seronok dia bergerak. hihi

normal.