Baby bergerak

Hyee. Nak tanya. Kalau dah masuk 3rd trimester ni memang baby bergerak slow sikit dari sebelum2 ni ke? Sebab sebelum ni baby bergerak active je sampai rasa macam berpusing2 dia dalam perut #firstbaby

2 Balas

Sy 3rd trimester la paling kuat tendangan baby. Tapi takde la selalu kuat, and hari2 mmg akn ada timing kuat tendangan dia. Smpai aduh2, husband pun risau takut aduh sbb apa, sbb tinggal lg 2x checkup je. As long as cukup kiraan 10 tu InsyaAllah okay je. Checkup pun makin kerap kan hujung2 ni? Boleh la tanya lebih2 nnti.

Cukup 10 gerakan tak?

2y ago

Cukup. Tapi rasa slow je dia gerak