Kandungan usia 24 minggu, anak first.

Kalau baby kurang aktif bahaya tak ? Tapi saya normal je takde rasa apa2 cuma baby kurang bergerak. Ada hari dia aktif ada hari dia kurang aktif. Dah 2 hari kurang pergerakan rasa.

2 Balas

sy pn mcm sis..22w la ..ada hari galak jg dia gerak ada hr mcm slow..baca komen org..as long as 1 hr tu ada movement..shud be ok .baby blm btul2 bsar dan rahim kita pn bsar .dia gerak tp mgkin kita xrasa

Utk 24w, if dlm sehari ada rasa pgerakan, masih dikira normal. Unless sudah kena kira gerak & tak cukup, perlu ke LR utk check.