Waktu Tidur Kaki kejang & sakit pingang

Masuk 17 w waktu tidur mesti kaki kejang lagi2 bahagian peha sakitnya, lepastu sakit pingang bila nak bangun jika dah baring

3 Balas

Sye pun kadang kaki kejang kejap tapi bagian betis la .. kalau pinggang mmg selalu je sakit , tapi kalau baring bila nak bangun Sye akan mengiring ke kanan atau kiri utk bagun jadi tak terasa sgt sakit pinggang tu

sama sis , hari2 suruh husb urut 😂 . x lah terasa . jangan lupa letak bantal tinggi2 , lepastu letak kali , untuk aliran darah , dan minum susu ye

Kurang kalsium tuu. Banyakkan minum susu ye. Time tidur tinggikan kaki dengan bantal.

4mo ago

🥰