Terlebih sensitive 🙈

Dah masuk 30 weeks ni terlebih sensitif pulak sejak kebelakangan ni. Cepat sentap dan sikit sikit menangis 🤣 ada mommies yang share simptom ni? Share la cerita paling kelakar mommies boleh jadi terlebih sensitif tu 👇🏻

25 Balas

Sy sejak awal mengandung.. entahlah, penat tgk diri sndri suka emosi. Tiba2 minta maaf kat suami.. tiba2 overthingking benda merapu2 je.. haha.. suami jenis sabar je la lyn drama bini mengandung ni

2y ago

Tu laaa . Semoga husband2 kita terus bertabah melayan bini2 meraka yang beremosi naik turun ni 🤣🤣🤣

Hari tu duk surut suami urut kaki sbb lenguh, dia urut slow je sbb risau sy sakit. Last2 sy nangis sbb dia urut slow sgt 🤣 kelakar pulak bila ingat balik. Tah pape je tibe nak nangis 😂

saya husb p krja, dia kiss peluk pun saya bole nngis 🤣 husb rasa serba salah nak p krja ke tak. smbil gelakkan saya 😂 astaga lucu pula kalau ingt. skrng baru 30w1d

sye ble hujg2 nie kuat emo sikit... lg2 ble hsband ckp 'haa lapar lg??'.. trus rse sdey siap pakej nanges.. pdehal sblum nie sye blas blek ckp anak dye yg nak mkn... 🤣

2y ago

kan... hahahahahha

Saya dulu waktu pregnant selalu sentap benda yang remeh... pernah sekali tu saya merajuk just sebab suami terlupa cium dahi sebelum pergi kerja hahahahah

sy mengandung kali ni tengok mukbang pun boleh nangis. hahahhaaha. jiwa mudah tersentuh. tapi sy xmudah emo atau stress. cuma mudah sgt mengalirkan air mata.

2y ago

Samaaaa . Tgk tiktok video sedih2 happy2 pun tiba2 menangis 🤣

sy pulak dri awl prgnant snsitif .. suami nak prgi kerja ja air mata dh start brtakung .. lepastu suka fikir bnda2 yg mngarut 🥲 ...

Saya snstif dgn suami sndri.. hahaa salah sikit ja ngis lah🤭🤭.. sebelum ni ok ja sjak ngdung ni ngn suami ckup snstif

2y ago

Haha kan.. ngn suami ja .. org len xkisah pn.mngis kat situ gak kalau asa xkena 🤣🤣

Suami beli goreng pisang kedai lain. Sebab kedai yg slalu beli tu tutup. 1hari sy Nanges 😅 xtau laa nak kata apa.

saya pula semakin kuat tido..mood kdg ok kadang tiba2 tak ok rasa badan semakin malas rasa nak baring ja 😅😅