Rutin hubungan kelamin

Saya rasa ada masalah sikit since preggy ni. Atau mungkin terlebih risau untuk berhubungan badan ketika hamil. Ada tak mommies nak share pengalaman atau solusi tentang hal ini?#pleasehelp

1 Balas

normal je time pregnant ni libido kita kurang. cuba discuss dengan husband. kalau miss v kering, boleh cuba pakai lubricant yang pregnancy safe.

8mo ago

beli lubricant yang pregnancy safe kat farmasi. kalau lubricant durex etc tu tak sesuai.