Terlebih sensitive 🙈

Dah masuk 30 weeks ni terlebih sensitif pulak sejak kebelakangan ni. Cepat sentap dan sikit sikit menangis 🤣 ada mommies yang share simptom ni? Share la cerita paling kelakar mommies boleh jadi terlebih sensitif tu 👇🏻

25 Balas

sebelum pregnant, dah memang sensitive. masa pregnant, bertambah tambah sampai pening husband hahahahah 😂🥹

anda bukan sendirian . saya pun sama sis , cepat terasa cepat nangis cepat marah . benda kecik pun nak terasa .

sya sensitif pabila makanan sya x da .. nangis tu mcm kena dera ada gak😂

2y ago

lagi tambah sedih jauh dari suami, teringat kalau ada suami semua dia turutkan apa bini dia mau

Baru 6 minggu tp kalau tak dpt ape nak auto mengalir air mata 😂😂😂

Sy tengok masterchef pun nangis teresak😅

2y ago

Aduyyyy . Ni mesti sbb nak makan apa yg peserta masterchef tu masak 🤣🤣🤣