Kencing kotor

Dah masuk 24w still kencing kotor.. Esok kene refer hospital. Ape diorg nak bt ye? Takutnye 🥺🥺 Mommies ade pengalaman tak checkup di hospital sbb kencing kotor?

Kencing kotor
21 Balas

kalau kena kencing kotor dktr akn bg ubat pil n serbuk uti . mcm sy 3 hari kena tahan wad sbb kencing kotor then dktr on ubat antibiotik pastu bg ubat untuk hlngkan jangkitan . xpa sis jgn takut , kalau ad simptom kencing xpuas atau sakit masa kencing ke cepat ii jmpa dktr ok .