KENCING KOTOR WAKTU HAMIL

Assalamualaikum, nak tanya mcm mana ye utk hilangkan kencing kotor ? Sy pregnant 12weeks , tak tahan sakit sangat🥺

6 Balas

Kalau sakit tu means dah jadi infection mungkin Better ke klinik nanti doctor bagi antibiotic Kena banyak minum air masak Barli Saya pernah jadi kencing sampai keluar darah

2mo ago

Sy sebelum pregnant dh kena , mkn antibiotik okay , ni bila dh pregnant kena plk , adui sakitnya

mnum air suam banyak sis. kalau sy tu ja berkesan.. kalau x ok prgi klinik mnta ubat

2mo ago

Pregnant blh mkn ubat ke sis ?

try minum air barli...rasanya okay...jgn pting jgn minum air bergas...

2mo ago

Sy mmg tk minum air bergas awk, tp tulah dh minum air masak byk2 tk hilang jgk, kena minum air barli kot ni

minum air suam kerap2.. kalau x ok pergi klinik mnta ubat..

rajin minum air kelapa muda yang tiada campuran gula or susu..

2mo ago

Awal pregnant blh minum air kelapa ke ?

minum air barli 😘

2mo ago

Air barli suam ke ?