Low HB ?

Dah makan banyak hati ayam, daging2. Avoid tea, coffee, milk. Drink more juice. Now, makan zincofer sebijik, twice a day but still hb low ? today week 25 ??

Low HB ?
53 Balas

Sy pun consume zincofer & pernah hb drop, setiap bulan pulak makin lower hb😅 Sy amalkan masa nak makan zincofer, minum bersama air secawan + perahan limau kasturi. Sebelum lunch makan buah jambu batu atau delima. Kalau tak pun mmg sebelum lunch sy mkn buah2, elak yg manis2 takut gdm pulak😊