Hb makin turun

Dah ikhtiar tukar ubat macam2 dr obimin iberet sangobion maltofer, makan buah jambu batu semua tak jadi jugak.

12 Balas

Saya plk husband rajin carikan sayur bayam (wpun sy x gemar makan sayur 😅) and lebih banyak makan ulam-ulaman yg cicah belacan + ikan bilis. Smggu sblum check up sy mkan jambu batu tiap2 hari. Alhamdulillah ade la naik sikit hb last check up 9 shoot pegi 11. Jus mamariam pn sy ada consume tapi x konsisten. Dos iron tablet sy ambik 2 biji shari.