7 week

dah boleh buka buku pink ke? week brapa plg awal boleh buat buku di kk?

42 Balas

8 wekks da boleh sis...sya pernah pergi msa 6 weeks dorg xsuh buat dlu..nurse ckp nanti tak jadi..buat penat jew buat bku pink..siap suruh scan dlu n bwak kertas scan tu baru buat bku pink...pelik jgk..tpi lyn kn jew apa nurse tu ckp

Sy baru buka buku pink semlm.. Kne marah manja gak dgn nurse.. Sbb dah 12 week.. N high risk pregnancy pulak tu..so better bila tau pregnant pg je buat.. Sbb klau high risk dieorg bole pantau dr awl..

Boleh dah buka tu sis.... Sy lps cek upt+ g klinik bt pgesahan pastu g kkia...masa tu bru 6w5d..nurse lyn jg tp dia bg tmujanji booked bt bku..msa dtg tmujnji booked tu kandungan sy ngam2 10w😄

7weeks boleh dtg klinik dh tu sis.. klau nurse x buka wktu 7weeks, diorg akan bgi tarikh temujanji utk buka buku. Sy dlu dtg klinik waktu 7weeks preggy, nurse bagi tarikh buka buka 9weeks.

Saya tadi baru bukak buku pink. Dah masuk 10 weeks ❤ Alhamdulillah. Tengok juga pada KKIA. Ada yang boleh buka awal, ada yg dia akam bagi appointment bila boleh buka 😊

sy 9 minggu lebih baru buat buku.. sbb ms 5 week tu sy ada datang nk comfom hamil.. mmg comfom hamil.. tp nurse suh datang masa 9week lebih.

Saya buka masa 6 minggu..ok je,cuma masa scan xnampak apa2 lagi,kantung je..skrg dh 11 minggu,scan dh boleh dgr heart beat.

8 weeks and above. Kita 23/8 ni baru nak buka buku pink. Call kk terdekat dulu untuk set on appointment

Saya buka masa 5 minggu. Tu pun sebab ada risiko baru dapat buka awal. Kalau tak, nurse suruh balik dulu.

5y ago

Saya pun sama... Buka masa 5 minggu... Sebab ada risiko astma....

Dah boleh buka buku pink dah. Saya dulu 5 weeks, buka buku terus. Lagi awal lagi bagus.