7 week

dah boleh buka buku pink ke? week brapa plg awal boleh buat buku di kk?

42 Balas

sy call kk, n nurse bg appointment msa 9 week nnt.. tak sabar nk buka 2nd book.. hehe

7 weeks dah boleh tu sy dulu terlajak 13.weeks hehe sbb tahu pregnant lambat haha

Jgn lebih dari 12 weeks baru nk buat buku pink.. Nnt kena marah ngan misi.. 😁

Sy pn blum buka LG..inshallah Hari isnin ni bru buka..kandungan msk 9 minggu.

Dah blh sis,tp trgntung dkt kk kwsan masing2.sy buka buku pink masa 7week++

3 bulan sis biasa nye, tu tempoh cantik da tk lewat sgt tk cpt sgt

Masa sy haritu, misi suruh buka buku lps 9weeks... Jgn lbh dr 12weeks

5y ago

Sama la . Sy skrg 8weeks . Dia sruh buka nnti lpas raya hji ni .

Da boleh... Klau kkia dkat area sy... 4wk da boleh bukaa

Buka awal lagi bagus dokter nak kawal ibu dan anak,

Saya pn 7weeks ..ahad nie doc suh dtg buat bku