28weeks

dah 7 bulan tpi baby bump kecik je klau baring tak nmpak bulat pun.. normal ke mcm tu

49 Balas

Normal sis

Normal

normal

Normal sis,sy pregnant first bby mmg mcm tu perut x npk...klu bring,kuo2 girl..yg kedua ni klu bring mmg bulat sngt...scan x npk ag jntina

Normal sis, jangan risau. Sy masa preggy yg 1st kandungan nak masuk 8 bulan baru nampak perut. Sampai nak bersalin perut kecik mungil je. As long as doctor check baby dlm perut ok, no need to worry.

Normal sis

Setiap orang tak sama. Ada yg baru 2,3bulan tp perut dh mcm 5,6bulan. Ada yg dah sarat tapi org ingat baru 5,6bulan. Tapi saya mcm sis lah. Sekarang ni dah 8bulan pun, orang mcm tak percaya je. 😅 yg penting baby sihat

Normal sis. Saya pun 7 bulan. Bila scan baby besar muat² dalam perut tu 😂 memang jenis perut kecik hihi.