baby bump

klau ikut kat apps ni dah 17minggu tpi baby bump still tak nmpak.. normal ke?

27 Balas

Lain org,lain pengalaman nya..sy preg pertama xnampak perut..tp gugur..preg kali ke 2, bru 2 bulan baby bump dah nampak..inshaallah,nnt nampak baby bump tu..cpt or lambat je..janji jaga kesihatan ya..😉

normal sis . klau sis jenis badan kecil, memang babybump xnmpak mcm sy😬even sy preggy smpai ank ke 3 pun still xnmpak perut .. 2bulan lg dekat due org ingat baru 4bulan🤣

normal sis..sy skrg 9bulan xnmpak mana pn bby bump..smpai kan basuh baju bby org eyh awlnya basuh baju baby😂😂😂 tp doc nurse cek semua ok..dh memadai sis..

Rasa baby bump ni depend on body momys juga .. if kecik mmg nmpk la.cpt .. if yg berbadan besar might b ssh skit nk nmpk.. kira depend pd bntuk bdn msing2

Normal. Saya 4 bulan baru nampak bump sikit. Macam orang buncit tu. Hahaha. Sekarang 6 bulan baru nampak bump besar. 17 week awal lagi tu

Normal jer sis, dia ikut orang. Asalkan tumbesaran baby tally dgn week. Dah kira okay. Kekadang ruang perut kita dekat dalam tu luas.

Normal..sya 20w + bru mula nmpk bby bump tu pn kalau pkai bju kcik sblm preggy..kalau pakai bju bsar mmg x nmpk bby bump..

Normal..especially kalau mmg jenis badan kecik or kurus.. Sy da masuk 3rd trimester baru progress perut naik mendadak..

Normal ..saya pregy 5 bulan baru nmpk .. tu pun seaakan mcm buncit sikit je .. skrg 7 bln baru nmpk ketara

Ikut tuan punya bdn mcm mana.. jgn risau kalau baby bump kecil aslkan yg dlm dlm tu mmbsr selari dgn usia..