Muntah

Assalamualaikum semua, sy sdg mgndung dlm 7w, kerap muntah, lps tu bila dh puas muntah, ulu hati dan leher akan terasa pedas.. Padahal selama mgandung ni sy x lalu nak mkn mknan pedas.. Knpa eh ulu hati dan leher sy jd pedas kalau dah puas muntah.. Tp esok pagi bangun elok ja.. Dan perkara ni berulang ulang sampai la dh puas muntah, rasa pedas tu akan muncul semula.. Normal ka?

2 Balas

Biasanya asid dalam perut keluar.tu rasa pedas pedih Kat tekak tu

5y ago

Ada ubat tak sis?

Cuba sapu krim panas atau ape2 balm .. Selawat .. Insha allah ..

5y ago

Sapu dkt leher sis .. Dpn dn blkg leher