BSP

Dah 2 kali buat bsp, dua2 kali yg before breakfast tu merah???... Padahal sy dh control makan seawal jam 9mlm sehari sebelum nk buat bsp tu.. Kenapa yer.. Result yg lain ok jee... Saya takut doc suruh cucuk insulin je lepas ni.. huhu

14 Balas

Mcm roti kita blh mkn 2 keping je.. Klu koteaw mee kuning nsi kena ambik 1 cwan je.. Biskut keping 4@6 keping je.. Kuih 2 biji buah tembikai 1 potong saiz sudu je blh ambil.. Buah pun xleh bnyk.. Ada sukatan jgk klu nk mkn.. Pastu mkn pg wajib sarapan start pkl 7 smp 8.30 wktu mkn tgh hari pkl 12 smp 1.30.. Mkn mlm pkl 6 smp 7.30..doktor bgtau mcm tu la.. Klu ikut carta yg dia bg ni insyaallah bsp kita cntik..