Bintik Merah

Hai mommies. Sejak masuk 2nd trimester ni celah peha naik bintik bintik merah tapi tak gatal. Dah pegi klinik doktor cakap mungkin sebab kawasan tu selalu berpeluh and lembap. Dah pakai ubat sapu yg klinik bagi tapi bintik2 tu still merah cuma tak teruk mcm sebelum ni. Ada yg pernah alami macam ni? Need hellpppp

2 Balas

saye pon mcm tu..celah2 peha naik merah dan kehitaman..tp xgatal.skang..naik merah2 bwah breast plk..xleh pakai bra lame²..

perubahan hormon tu