bintik merah dekat seluruh badan

boleh tak tanya mana mommy yg berpengalaman anak mommy2 kene macam ni elok pakai apa ya??sebab da macam2 sy guna crean dari klinik snow white qv baby makin tambah merah dia ..lagi pun da sebulan da mule2 naik sikit2 je dkt pipi dah tu badan ..plz mommy bagi suggestion

bintik merah dekat seluruh badan
8 Balas

Calamine lotion or sudocream, cuba dulu yang mana sesuai. Tak pun try lotion Avano amway tu, rasanya okay utk kulit baby. Jangan mandikan dengan sabun & pakai lotion. Maybe fragrance tak sesuai lagi dgn kulit baby

mmg ruam panas ni awak. calamine baby lotion ada try tak? yg kat punggung tu kalau melecet bolej bg sudocrem

8mo ago

skg bby I pun mmg camni. penuh muka dia dgn ruam. skrg je surut sikit sbb hujan. I try bg calamine lotion, mmg surut. tp sbb dia ni suka pgg muka then tangan masuk mulut tu riso

campak halus ni.....guna celamine lotion mandian guna cethaphill tapi bukan hat baby...yg biasa punya

8mo ago

Awak, cetaphil biasa untuk orang dewasa. Tak sama formulasinya. Kena guna cetaphil for baby.

try pakai ni anak sy kena ruam sbb tak ngam susu hri tu lpas sapu ni semalaman turs hilang

8mo ago

+1.. mmg brkesan ni.. anak sya guna juga trmsuk muka.. lepas pkai brp kli mmg ok

Pakai sabun mandian apa? Berapa lama gap awak tukar2 cream tu?

8mo ago

first sy pakai cetaphil yang bby punya dahtu sy tk pakai sabun pape da .

Yg org ckp guna tepung ubi tu dh try ke?

8mo ago

okey thz sis nanti sy cuba

bawa jumpa pakar kulit takut eczema

8mo ago

sy bawak klinik swasta masa tu and doc kata ruam panas .sy belum bawak doc pakar kulit lagi

Doctor sgest sy sapu ni