Opk positive lagi

Da dpt peak cd13 aritu n dah jumpa ew hrini cd23 peak lgi,,Adakah hri ni hri sbenar sy subur? Cycle sblum ni x pernah dpt opk +ve lewat.. Dah cek upt -ve 😅 ble ke hri subur kita berubah tiap bulan?

Opk positive lagi
7 Balas

berapa miu upt tu? hr tu dpt opk mmg terang mcm ni jugak ke? kalau hr tu dpt terang mcm ni jugak n ada ew yg x putus mmg dah subur. mgkin dah pregnant tp upt x detect lg sbb kalau ikutkan baru dpo 9 kan.

Hari subur sekali je awak,awk tggu due period.Kalau lewat period,check UPT pulak.Saya mcm awk jugak,OPK double 2kali.Tggu period delay 4/5 hari baru check upt pulak..

nk cari hari subur cd brp hari tolak 14 dapat la jwpn cd hari ke brp..cth cd ada 28 - 14 = 14 ..so hari ke 14 cd hari subur awk

Baru peak kot… sbab kalau pregnant kalau opk terang camtu automatic opk pun dah terang juga.

1y ago

Yup.. ikot btl hri ni dpo10, ni bru peak esok kene mula dpo1 la lg 😄

try jee bd lagi sis malam nanti . mana tau rezeki lekat . mmg +ve opk tu .

1y ago

Klau smalam dah bd sis, hri ni blh ke rehat n esok bru bd lg?

Ye. Hari subur boleh berubah setiap cycle

1y ago

Ye maybe bln ni brubah, sbb cycle klini 34hri.. biasa 30 hri

baru peak kot