Bacaan ratio high

Assalamualaikum mom.. normal ke opk result klu mcm ni.. ke ada msalah hormon? Sy dah dpt peak cd12. Tpi hri ni cd20 bacaan high lgi..

Bacaan ratio high
2 Balas

Tengok dgn mata kasar je sis. Kalau masuk apps ni akan ada ralat sbb lighting, kabur and so on. Tengok terang 2 line subur la tu. Kalau tengok gambar sis ni takde yg terang. Cd20 tu mcm hampir2 nak + teruskan opk ok 🥰 kalau byk2 kali subur, suspect pcos. Sbb pcos akan ganggu hormon kita

1y ago

Ada je sis. Try la gi klinik buat tvs check kesuburan. Ambik darah, buat tvs

Kalau tengo smua masi negative lagi ni sis.. CD 12 pun masi negative tu… positive bila dua2 line sama terang or line T tu lagi terang dari line C

1y ago

Yg cd12 tu sbnrnya test opk jm2. Tp jm7 bru msuk dlm apps premom tu line nye jd hitam dah 😅 tp xtau la juga positive atau tak. Sbb biase opk sye peak cd16. Cycle kli ni tba2 cd16 low plak.