OPK POSITIF

Ada tak yg pernah opk positif lebih dr 1hari? Hari isnin ada keluar eggwhite, kemarin dh dpt +ve hri ni +ve lg

OPK POSITIF
4 Balas

OPK ni peak +ve sebab line depan tu lebih pekat berbanding line belakang. Dlm masa 12-18 jam telur akan dilepaskan. Dah boleh bd selang sehari atau 2 hari ye. Sperm ambik masa dlm 2 hari utk matang. Moga ada rezeki sis bulan depan 🤲🏻🤍

ada sis. normal tu. teruskan je celup sampai dapat -ve semula. sis boleh google "plateau OPK", nanti dia ajar nak tentukan hari ovulasi bila.

ada je.. normal

Normal

3mo ago

Tak tentu setiap cycle. Paling lama 3 days