JUMPA PEAK OPK

Alhamdulillah ye setelah CD39 baru jumpa peak opk. Bila hati dah mula give up nak cari waktu subur guna opk sbb tk pernah +ve/peak.. jd bila dah buat tak tau, buat hal sendiri dan tak stress kan diri dgn opk, hari ni jumpa opk peak sbb ada ew yg ketara sgt tu saja test opk. Tuptup peak. Pengajarannya jgn stress ya teman2 😂 Moga cycle kali ni berjaya Ya Allah, Aamiin

JUMPA PEAK OPK
3 Balas

Iya betul. Time bersama pun jgn stress. Rasa nk happy2 je. Mcm saya pun time dah tak fikir nak anak time ttc tup tup upt positive. Pergi scan siap dah ada hearbeat sbb baby dah besar rupanya

2mo ago

MasyaAllah seronoknya dgr! betul awk, skrg baru sedar jgn nak push diri, lg kita push lg kita stress

lama jgak cycle awak.. semoga ada rezeki awak kali ni..

2mo ago

cycle yg lps jumpa waktu subur CD50 sis, period 7 hari. moga2 kali ni ada rezeki Aamiin

semoga ada rezeki

2mo ago

Aamiin ❤️