Minta kepastian

Sy nak tny upt sy ni nmpk mcm +ve ke tak?? Sbb sy dah cek opk 3x hti ni dpt +ve .. pernah dpt opk + ve jugak waktu 11/3 lpas

Minta kepastian
13 Balas

positive! tahniah sis. samalah cm sy haritu.opk + then test upt samar² gini..jaga diri baik² ye.. bulan² puasa ni cukupkan nutrisi ye kalau nak puasa. sian kat bby bru nak mmbesar💗

Setakat sy guna upt brand dip n tell xpernah kena scam 😁 Tahniah & jaga diri sis

upt samar macam ni selalunya positive sis. lagi seminggu dua awak repeat test

positif dah sis. tahniah.. nak lagi terang tunggu lagi seminggu. insyallah

positif dh ni.. tahniah puan.. jaga diri baik baik puan..

tahniah ya positive...tp awal lagi repeat lgi smggu ya

tahniah sis..jaga diri baik-baik ya..

tahniahh 👏👏

Tahniah sis 🥰

tahniah😍