???

D sah kn ada cyst, klu smkn membesar perlu jalani operation. Doakn ntk sy supaya ada keajaiban cyst ni akn mengecut sendiri dan hlg terus tanpa operation?

14 Balas

Pengalaman sy ..sya kurangkn mkn.chezz n fastfood slma 3 or 4 buln.. sy selalu puasa.bnykkn mknn sayur rebus or sayur air.sis bnykkn mkn peria n sawi..inshallah semua akn baik2 n berdoa la jgn berhnti

5y ago

Yer sama dgn sy taat mkn😩 tapi ntk demi kebaikan. Baru ni check mcm mengecil sikit.. alhamdulillah..

Sy pn ad cyst smpai dpt surat nak kne opret.. Sy jaga mkn n mkn GLA shaklee.. Alhamdulillah.. Cyst sy dah kecut n xde . dlm masa sebulan.. Yg pnting mkn jaga no fastfood

3y ago

sy dermoid jgk. pregnant 16w. nk operate lg 2 hari. takutnya

Kite sama mase scan 6 weeks.. Doktor kate ade cyst.. Cara doktor tu yg buat saya risau.. Mudah2annn cyst ni akan hilang mcm tu je nnti.. Aminnn... 😭😭😫😫

Pglaman sy sbelum prgnt.. dlm 2 cm besarnya.. Dr ckp klau 5cm baru kira besar dan perlu oprt.. Dr cdgkn minum air kosong bnyak2.. Jaga pmkanan.. 😑

5y ago

Ooo ok sis

sy ada ketulan bhagian breast. dua² ada. yg sblah kanan bsar skit 4cm lebih. dr ckp lepas b'pntang bru oprate..

5y ago

amenn

In sya Allah. Semoga selamat semuanya sis.

5y ago

Aamiin terima kasih sis

Amin.. smoga selamt n dpmudahkn...

5y ago

Slmt hari raya jgk sis😃

Byk masak sayur hijau mcm bayam

5y ago

Ok sis😐

Amiin,moga dimudahkan semuanya

5y ago

Aamiin tq sis

Amin.. Moga sis cpt sht..

5y ago

Aamiin.. tq sis