???

D sah kn ada cyst, klu smkn membesar perlu jalani operation. Doakn ntk sy supaya ada keajaiban cyst ni akn mengecut sendiri dan hlg terus tanpa operation?

14 Balas

Pengalaman sy ..sya kurangkn mkn.chezz n fastfood slma 3 or 4 buln.. sy selalu puasa.bnykkn mknn sayur rebus or sayur air.sis bnykkn mkn peria n sawi..inshallah semua akn baik2 n berdoa la jgn berhnti

5y ago

Yer sama dgn sy taat mkn😩 tapi ntk demi kebaikan. Baru ni check mcm mengecil sikit.. alhamdulillah..