Apa yang puan rasa perubahan pada badan yang menyebabkan puan nak cek UPT ?

Cuba share sikit apa perubahan mommies2 sekalian sebelum check UPT ianya +ve? Dan apa langkah mommies seterusnya? Mari share bersama. Mana tahu boleh terjawab serba sikit persoalan utk mommies yg tgh runsing jugak tu 🫰🏼

76 Balas

Sy tkde apa2 simptom. Tiba hri sptutnya period, kuar spotting wrna coklat, skit jela. Trus pkai pad dh ingtkn nk priod kan. Tiberr ehh tnggu seharian tk dtg pon. Esknya pon sma. Pastu hsbnd sruh test upt. Smbil usap perut kite, dia kta ada bby nii 🥰. Sy mcm eh tk mngkin, sbb bru sebulan lebih je kawen aduhhh 😅 so tkde la brhrap sgt kan. Ptg tu sja2 ambik upt skli check, nahhh double line awak aii terang pulak tu. Trketar2 tgn nii excited. Alhamdulillah rzeki awal. Smnggu dua lpas tu bru nk mncul simptom2. Now dh 29w doakan sy dpermudahkan sgla urusan. Hb low smpai kena iv hemofer 2/3 hari sekali 🥲