Tolong bantu Momma

Hi mommies TAP, nak tanya kalau kite dah check upt dan upt tu positive tapi lepas seminggu ada spotting pulak. Ada kah itu normal? Atau kena pergi jumpa doc jugak utk tahu condition kandungan kite. Terima kasih yg share pengalaman. #bantusharing #advicepls #mommybuntu #secondbabydifferentexperience

5 Balas

ade yg normal ade yang x. tp utk kepastian boleh pergi klnk utk kepastian lebih tepat.. #25Dec2020 #IbuRA #26Left #TAPSuperMoms #TAPSuperMomsDec

saya awal2 tahu pregant,memang spotting..gi klinik doc bagi ubat kuatkan rahim... Biasa lepas makan ubat tu, dh x spotting

sy masa 7w ada spotting..tp sikit je...tp utk kepastian puan boleh je pegi check kt klinik dulu..br hati rs tenang... 😊

kena prgi jmpa dktr ..sy kndungan 7m ad spotting ..7m 3h smua keluar ,dh kguguran rpanya😓 .. Allahu

x sure normal ke tak. sy mse awl pregnant xde spotting.. 😅.. klau risau bleh je rujuk kk..