Apa yang puan rasa perubahan pada badan yang menyebabkan puan nak cek UPT ?

Cuba share sikit apa perubahan mommies2 sekalian sebelum check UPT ianya +ve? Dan apa langkah mommies seterusnya? Mari share bersama. Mana tahu boleh terjawab serba sikit persoalan utk mommies yg tgh runsing jugak tu 🫰🏼

76 Balas

saya irregular period jadi payah nak tau , sebelum saya buat upt test bulan 3 da takda period saya test upt awal bulan tu -ve then saya tunggu sebulan nak masuk 2bulan lah dalam hujung bulan 4 23hb repeat test upt alhamdullillah +ve .. kalau yang regular period senang je macam irregular ni saya sarankan test sebulan dua ☺️ dan anak 1st saya tiada langsung tanda2 pregnant 2nd pun tiada tapi yelah saya tetap test juga 😂 tup2 keluar result +ve alhamdullillah selepas dapat tau tu untuk yang 2nd memang saya ada alahan untuk trimester 1 saja ..