Apa yang puan rasa perubahan pada badan yang menyebabkan puan nak cek UPT ?

Cuba share sikit apa perubahan mommies2 sekalian sebelum check UPT ianya +ve? Dan apa langkah mommies seterusnya? Mari share bersama. Mana tahu boleh terjawab serba sikit persoalan utk mommies yg tgh runsing jugak tu 🫰🏼

76 Balas

sy sje je cek .. sbb da 3 hari rasa cam senggugut.. biasa sehari je senggugut da dtg period.. ni xdtg dtg lagi.. tpi fikir maybe dia lmbat cam bln sblum ni sbb mybe pertukaran hormon bru lps kawin. tpi still gatal tgn nk test upt.. skali naik double line trus call bgtau suami. tpi suami suruh test lagi .. tp time tu gi kluar jnjln ajak mak kluar .. balik tu trus cek blik pakai upt yg mahal tu . skali kata pregnant . so happy n trus bgtau suami n mak.. tpi alhamdulillah smpai da 8 bln ni xde ap ap alahan n mkn pe smua okey🥰