Cramp perut awal hamil

Cramp perut.. adakah normal?

7 Balas

Haritu sy cramp perut pastu pegi clinic doc ckp maybe factors jalan laju sgt, sembelit, cirit birit, kurang minum air. Then scan baby okay je gerak2 hihi sy 11 weeks

2y ago

Sbab Sya pun rasa ada gerak"🤭 anak pertama😍

A'ahh normal jer.. Sya dulu cramp 1 badan terus.. Rasa cam lumpuh pula.. 2 3 jam pastu elok lah tapi kena baring jer lah.. Urut2 sikit

Aah sy week 3 sampai week 5 ada mild cramp. 2-3 kali sehari dalam seminit dua dia pergi. Alhamdulillahhh skarang dh takde cramp tu..

normal. banyakkan rehat, jangan buat aktiviti /angkat barang berat

Saya 10weeks. cramp jugak. taktahu nak baring ke nak duduk ke.

normal sis

Yes