Perut sakit dan cramp. Adakah normal?

saya sekarang malam2 akan rasa perut sakit dan cramp. adakah itu normal untuk awal2 kehamilan?

6 Balas

normal.. banyakkan rehat.. sy selalu kena bila sy bnyk ke sana, ke sini, ke sana ke sini. ni tengah bedrest sementara tunggu isya'. usap2 perut bg tenang 😁

Cramp senggugut tu normal selagi takde bleeding atau sakit melampau. Banyakkan minum susu.

sama laa saya bila malam ja perut tak selesa . senak,sebu entah apa rasa..

Betul. Saya baru 5 minggu lebih tapi selalu rasa macamtu.

sy pn alami bnde yg sama.. rasa ada bnde menekan je..

normal