What colour does your baby like the most?
Voice your Opinion
Pink
Blue
Yellow
Green
Others

2430 respon

32 Balas

Baby xkisah mana2 colour masuk.. belum tau lg mahu colour apa.. tapi kalau untuk anak yg da besar kena asingkan, dorg pandai pilih suda.. anak pertama girl, 6tahun suka kaler purple, anak ke2 boy suka blue, anak k3 girl suka pink..

I love to see my baby in white black colors. But he’s look good in pink color hahaha I think that’s because of pink is my fav 😆

My baby have no favourite colour yet 🤭. But I love to see him in red.

Blue & green.. Ibu yg pilih😂 #TAPSupermoms #TAPactiveusers

Pink.. Mummy dia yg suka sgt pink😂😂😂

Suka wrna soft2 jaa .. xkesah wrna apa

baby kan mana dia tahu memilih

Baby pakai je semua color 😁

Blm tahu lg hehe

Now love red😂