perot kecik...

Cma nk tnye....rmai ckp sy mengandung 6 bln tp perot nmpak kecik....adkh ia normal...sbb sy berbadan kecik....mcm dlm gambar...

perot kecik...
62 Balas

Sy pun alami benda yg sama skrg..7bulan perut msih kecik..and ramai pn xtau yg sy pregnant..and family belah suami ada cakap kecik nya perut ,baby tu besar mana laaa nnti..bila ckp mcm tu mmg trsa tkut pn ada..tp mudah mudahan baby sihat..sbb sy pn xtau skrg ni perut xmcm org lain..mybe sbb ank first kot..enthlaaa sndri nk ckp pn xtau sbb perut nya mmg xnk besar mcm mummy lain..