6 bulan dah

Dah nk masok 6 bulan, tp perot kecik lg laaa normal tak?

16 Balas

Normal la... Saya sampai ipar duai tak tahu yg saya mengandung... Kalau pakai baju biasa baru depa nampak baby bump.... 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣....boleh pulak tanya bila kak..kenapa kami tak tahu ni... Tak leh jadi ni...

4y ago

Jangan la strees ..nanti anak ikut strees... Fikir positif ...in syaa Allah ni baru 6 bulan... Lama2 baby bump nampak aihhh.... Nurse pernah kata.... Peduli kan apa kata org... Yg penting kita tahu bayi dalam kandungan kita macam mana... Sihat dan aktif...😁😁😁...positif ok...

Saya pn 6 bulan tp baby bump kecik je.. Macam org buncittt hahaha.. Asalkan baby sihat sis, size babybump tu tak perlu dirisaukan... Jaga kesihatan ya mommies2 sekalian 😊

Saya dulu pun mcm tu sis...kecil anak pertama ....yg anak ke-2 ni 4bln dah nampak mcm 6bln org ckp🤰....tgok jenis badan org juga la....tak semua sama....

Normal sis .. tapi sya 5bulan perut dah besar 😂 ..tapi tape setiap org berbeza2 so tak perlu risau janji baby sihat kat dalam dah cukup

Kalau perkembangan baby ok tak perlu risau perut kecil. Suka tgk org pregnant tapi perut kecil. Comel je rasa

Sy pun sama sis..dah msuk 6 bulan tp prut still nmpk kcil..smpai bnyk macik2 ckp may be ngandung baby girl..hahaha

Sama macam saya. Takpelah bby bump kecik pun asalkan kandungan sihat dan sentiasa active💞

Hm 🤔 Dh scan ke? Makan makanan seimbang yaa, takut tumbesaran baby yang tak balance.

Bangun tdur nampak rata perut sya, tapi petang ke malam gelembung balik

klu sy normal. mula besar and nmpak gelembong bulan 7