SITI NUR FATIMAH, Malaysia

27 years old

About SITI NUR FATIMAH

baby boy
Alhamdulillah...pengalaman yg ckup untukku -13/11/19=admit di hospital selayang serah diri -14/11/19=diberi rawatan dan kawalab dri doktor n nurse -15/11/19=air kertuban tidak pecah lg...dipaksa pecah
..read
Sama je dengan sy sis. Dipaksa bersalin juga. Janji kita selamat bersalin. Baby pun sihat.
Tahniah...
klinik
Assalammualaikum semua...sy nk tnye...sehari sblm nk kna serah diri kt hospital....kna g klinik kesihatan lg kew....sy kna serah diri 13/11 tp 12/11 kna pergi klinik lg...
tanda-tanda bersalin
Saya da mengandung 37weeks...sy nk tnye mcm mne tanda-tanda nk bersalin yew....
berat bby
Alhamdulillah...ari nie g checkup 37weeks...alhamdulillah puas tgk berat bby...first checkup bby brat 1.22kg sekarang second checkup brt da jd 2.81kg...Alhamdulillah....
Bby sy scan 30w ahad aritu dh 2.04kg 😅 bile 37w xtau lah bape beratnye
perkembangan bby
Alhamdulillah...ari nie g checkup 37weeks...alhamdulillah puas tgk berat bby...first checkup bby brat 1.22kg sekarang second checkup brt da jd 2.81kg...Alhamdulillah....
alhamdulillah. hehehe saya mse 40 weeks 1 days . 2.89kg skli kuar esoknye 3.10kg 🤣🤣🤣🤣. tu pun megah jugak teran sbb sya kcik orgnye heheheh
GERAK BBY
Klo iktkn hari nie da mula kira gerakkan bby...mcm mne cranya yew....sy first time....
Ada nurse bagitau cara ka? Sebab kalau ada baru kita kira. Setiap org lain cara.macam baby saya dia banyak bergerak.dalam 1jam dah siap 10moves tapi nurse saya marah kata saya salah kira.bila tanya dr
..more
baby sihat
Alhamdulillah ari nie checkup yg ke 28weeks -hb : 12.3 -berat ibu : 51kg -berat bby : 1.22kg Ok kew....berat bby klo ikt weeks tue Klo psal hb...sy slalu amalkn mkn jambu batu, kismis,kurma n susu...
Doktor ada ckp pape tak? Kalau takde, maknanya semua okay la
Klu doc kata xade ape2 berat bby tu Normal tu..alhamdulilah..
pump susu
Tolong suggest kn pump susu yang terbaik
Sy gna yg autumn,ok je.
baby aktif
Sy nk tnye mmg normal kew klo baby terlalu aktif msa 27weeks
VIP Member
Normal dan alhamdulillah baby sis aktif. Boleh rasa dia kick selalu
perot kecik...
Cma nk tnye....rmai ckp sy mengandung 6 bln tp perot nmpak kecik....adkh ia normal...sbb sy berbadan kecik....mcm dlm gambar...
thumb image
Normal tu sis. Sy pn mcm tu jgk... Hehehe mama sy pn heran tngok perut sy dah nak msuk 7bln dah tp nmpk kcil jak
Normal
Normal . Sy masa anak pertama dulu 7bulan baru nampak perut tu pun kecik je tapi bila dh lahir normal je besar dia . Lain pula dgn anak kedua ni 4 bulan dah nampak perut timbul pakai baju besar pun😂
Normal.. Sy pun sama.. 7 bulan baru nampak perut.. Org pun x perasan sy mengandung..
Normal