perot kecik...

Cma nk tnye....rmai ckp sy mengandung 6 bln tp perot nmpak kecik....adkh ia normal...sbb sy berbadan kecik....mcm dlm gambar...

perot kecik...
62 Balas

Sy sllu jgk tnya misi,normal dia kta, ikt bdn kita juga, ad besr,ad yg jenis kecik hehe.. Sy pun kndgn 6bln,baru msk 26weeks, prot xbesr mna pun😁.

Sy pn masa peknen dlu prut xbpe nmpk..normal je sis..xpela sis yg pnting ank sihat..abaikan je mulut2 tempayan yg sememangnye xboleh ditutup tue..

Sy pun dah 7 bulan balik kapung haritu ramai kata kecik. Takpelah sis, janji masa checkup Dr dan nurse cakap bby sihat pun sudah syukur 😀

4y ago

12bln lepas post ni

Okay la tu sis, at least dpt pkai bju cntik2 ni bdn berisi mcm sy.. Cpt kembung nya hehehe payah nk crik bju hehe

Syukur lah sis apa yang dianugerahkan Oleh Maha Pencipta...nak dengar cakap orang ke nak melawan kuasa Maha Pencipta?

Normal tu sis. Sy pn mcm tu jgk... Hehehe mama sy pn heran tngok perut sy dah nak msuk 7bln dah tp nmpk kcil jak

Kdg faktor pemakaian gk .ok la perut x nmpk..kdg segan nk tnjuk2 baby bump..jnji kita sihat bby sihat ok dah..

normal ja sis..asalkan baby sihat..ibu sihat..xperlu la dirisaukan pasal perut kecik ke besar ke..😊

Ye normal tu,sis jgn risau.. sy dulu pon perut nmpk kecik je igtkn lahir boy rupanya gegirl hehe 🤗

Normal sis. Saya skrg ni 8bulan, perut mcm baru 5bulan je 😅 yg penting baby kt dlm tu sihat