perot kecik...

Cma nk tnye....rmai ckp sy mengandung 6 bln tp perot nmpak kecik....adkh ia normal...sbb sy berbadan kecik....mcm dlm gambar...

perot kecik...
62 Balas

bdan sis lebih kurang mcm sy jgak kecik.. bila mngandong org kata, tgk kita ni mngandong mcm x mngandong ja.. tp normal bila scan baby sama ja mcm org yg mngandong perut besar tu.. tu semua kuasa allah.. erm kdang mmang trasa jugak lah.. xpa sis kita geng biar bdan kecik bagai pon..