Do you eat cheese during pregnancy?
Voice your Opinion
Yes
No

5541 respon

17 Balas

Yes Tapi klau certain cheese, bila mkn muntah balikk ni masa 1st trimester la.. skrg bedal je semua 😚 #TAPsupermoms #TAPxTanamera

Yes i am..alwyz ask husben make lasagna... With extra cheese..then cheese cake. Pizza n etc with extra cheese 😅😅✌

Makan je tapi tak berapa gemar sangat.. kalau letak dalam spegetti baru makan .. kalau cheese cake, tart ke mmg xsuka😅

Sometimes, or else gonna get heartburn or whatnots. Loya, berangin, perut sakit. 😂😅😅

awal2 je lpas morning sickness mkin teruk langsung x boleh mkn n bau

Yes, I did but sebelum preggy takde pulak nak makan cheese.

No.. i dont feel like eating cheese during oregnant

sikit2..nnt angin n sakit kepala

yes #30Nov20  #TAPSuperMoms

Trimester ke 2 je.