18w

Checkup bulanan kat KK harini, scan jantung baby takda degup. Dah minggu ke 18, dr cakap twin tapi satu dah tak jadi, yang tinggal ni pun bermasalah. AllahuAkbar. Petang Refer hosp pun sama ? dr diagnosed miscarriage. Tapi langsung takda sakit perut / bleeding. Dr bagi choice untuk masukkan ubat harini / next week. Ahad ni masuk ubat untuk normal deliver. Berdoa sangat ada harapan lagi. Ya Allah izinkan aku merasai nikmat memiliki zuriat ya Allah ? Down nya rasa...

1 Balas

In shaa Allah Allah pasti terus bg lps ni..moga Allah mudahkan urusan segalanya..aamiin

5y ago

Thanks atas doanya 😔