Positive or Not

Checked UPT 2 ari and dpt line samar2 bgini. Sepatutnya due date period hari nie. Tp 2 ari lepas dpt brown discharge n stop ptg hari yg sama. So check UPT pagi td pun dpt line samar2.. Ada ka ini di kira positive?

Positive or Not
20 Balas

positif.. jaga makan.. makan folic acid..buahan² n sayuran..dan minum air masak banyak.. check up doctor ya.. Tahniah. Smoga dprmudahkan urusan sis spnjg mgandung.. doakn saya mnunggu hari utk bersalin..