Hi nak pendapat, saya missed period 4 ari dah so harini check upt and dpt result nie..positive?

Possible to be positive?

Hi nak pendapat, saya missed period 4 ari dah so harini check upt and dpt result nie..positive?
2 Balas

Samar sgt. Hampir tak nampak. Missed period 4 hari should be double line dah terang or if samar pun samar yg dah terang. Maybe hcg lambat detect or sis irregular period. Jadi try lagi 3 hari sekali. If preggy double line akan makin memekat

saya dulu pun missed period 11 hari masih samar. so saya try beli clear blue digital keluar pregnant, then just tunggu sampai lewat 2 minggu repeat test upt biasa. makin lama semakin terang alhamdulillah. semoga ada rezeki sis.